Ultimele stiri

Străzile Timișoarei se cufundă în beznă, iar Primăria încheie un nou contract cu Enel. Ce spune viceprimarul Traian Stoia

enel

Enel va furniza în continuare energie electrică pe străzile din Timișoara! Municipalitatea a încheiat un nou contract pe o perioadă de un an. Chiar dacă cetățenii se plâng că pe mai multe străzi din oraș iluminatul stradal nu funcționează, Primăria se laudă că a reuşit să obţină o reducere de peste 1,2 milioane lei. În plus, reprezentanții Enel au promis că stâlpul amplasat în mijlocul drumului pe strada Gavril Musicescu, va fi mutat.

Deși atât cetățenii, cât și reprezentanții municipalității se declară nemulțumiți de felul în care Enel își face treaba în cazul penelor de curent, s-a încheiat, totuși, un nou contract cu aceștia:

„Am obținut o reducere de peste 1,2 milioane de lei. Contractul a fost încheiat pe o perioadă e un an, a fost semnat deja”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Edilul a spus că la inițiativa primarului Nicolae Robu s-a negociat cu Enel şi mutarea stâlpului de curent amplasat în mijlocul drumului, pe strada Musicescu, în zona Hotelului Arizona.

„Primarul a fost de acord cu negocierea aceasta. Dânsul a mai avut o rugăminte, să fie inclus în acest protocol și mutarea stâlpului care se află în mijlocul străzii Musicescu și în zona Hotelului Arizona, unde trebuia să deviem strada din cauza unui stâlp. Avem promisiuni că în cel mai scurt timp, acel stâlp va fi mutat și cu asta se rezolvă problema privind drumul acesta de pe Musicescu”, a spus Stoia în acest context.

La fel ca anul trecut reprezentanții municipalității au primit promisiuni de la Enel în ceea ce privește penele de curent care au loc tot mai des pe străzile din Timișoara. Un caz de acest gen s-a întâmplat chiar în cursul acestei săptămâni pe Gheorghe Lazăr când, strada s-a cufundat în beznă mai multe zile.

„Am avut toată înțelegerea vânzătorului de curent. Ei ne garantează că întreruperile vor fi de scurtă durată. Și anul trecut ne-au zis, dar nu ai ce să le faci, pentru că autoritatea națională care coordonează acest lucru stabilește durată de intervenție. Dacă la nivel central este stabilit că intervenția se face într-o oră, rămâne o oră. Nu avem ce să le facem, pentru că asta este legea. Doar prin bunăvoința lor se poate scurta intervenția, dar în instanță nu putem rezolva nimic.”, a mai declarat Traian Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*