Ultimele stiri

Ștrudel cu nucă de cocos

strudel cu nuca de cocos

Ingrediente

100 g biscuiţi simpli
400 g gem de căpşuni
500 g aluat de foitaj
1 ou
4 albuşuri
100 g zahăr tos
60 g zahăr pudră
150 g nucă de cocos

Cum se prepară

Macini biscuiţii şi-i amesteci cu gemul de căpşuni. Întinzi aluatul de foitaj dezgheţat într-o foaie de 3 mm grosime şi o tai în jumătate. Aşezi umplutura de gem pe mijlocul foilor. Aduci marginile spre interior, dar laşi spaţiu, nu le lipeşti între ele.

Aşezi ştrudelele pe o tavă cu hârtie de copt şi ungi aluatul cu ou bătut.

Baţi albuşurile spumă tare cu zahărul tos şi adaugi treptat zahărul pudră, mixând până când tot zahărul se topeşte. Încorporezi uşor fulgii de nucă de cocos. Pui bezeaua pe mijlocul ştrudelelor, pe lungime.

Le introduci în cuptorul preîncălzit la 180° C pentru 20 de minute, apoi reduci temperatura la 160° C şi mai laşi alte 20 de minute, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*