Ultimele stiri

Studenta CRIMINALĂ de la Medicina din TIMIȘOARA are o viață activă în închisoare. Cu cine se iubește

carmen bejan

Carmen Şatran (Bejan), fosta studentă de la Facultatea de Medicină din Timișoara condamnată la 20 de ani de puşcărie pentru o crimă care a cutremurat întreaga ţară, în 2009 are o viață sentimentală destul de activă după gratii.

După condamnare, Carmen Bejan s-a despărțit de Sergiu Florea, cel alături de care a comis odioasa crimă de la Timișoara. Ulterior, Carmen s-a îndrăgostit de un alt puşcăriaş, Claudiu Şatran, cu care este căsătorită. Carmen s-a căsătorit, în 11 aprilie 2012, cu Claudiu Şatran, eliberat ulterior, cu care a început o relaţie din anul 2010. Carmen Şatran a rămas însărcinată şi, în mai 2012, a dat naştere unui copil care nu a supravieţuit decat o oră.

„Îi cumpăr tot ce are nevoie, îi dau şi bani pentru ca părinţii ei să îi poată duce mâncare. Eu nu îi duc mâncare, deoarece ea nu consumă carne, iar părinţii ştiu ce să îi gătescă”, a declarat Claudiu, cel care muncește acum ca șofer de tir. Cei doi vorbesc săptămânal la telefon și de patru ori pe an au drepul la vizite intime.

Carmen lucrează la fel ca anul trecut tot în incinta Penitenciarului Arad într-un atelier de croitorie. Pentru fiecare patru zile lucrate, din pedeapsa ei se scade, conform legii, o zi de puşcărie, notează Adevarul.ro.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*