Ultimele stiri

Studenţi din toate colţurile lumii au venit la Timişoara. Ce festival a început

International Student Week in Timişoara (ISWinT), festivalul internaţional dedicat studenţilor din toate colţurile lumii, s-a întors în capitala Banatului. Astfel, în perioada 23 iulie – 2 august, Timişoara devine capitala culturalităţii.

Peste 200 de tineri din 30 de ţări, printre care Mexic, Algeria, Egipt, Indonezia sau Marea Britanie au parte de o experienţă unică la Timişoara, dar şi de şansa de a interacţiona în acelaşi timp cu tineri aparţinând unor culturi diferite, dar care au un lucru în comun: dorinţa de a depăşi prejudecăţile legate de naţionalitate, etnie sau religie.

Pe lângă activităţile dedicate exclusiv participanţilor, ISWinT propune şi o serie de evenimente la care publicul timişorean este invitat, printre care un concert, deschiderea şi închiderea oficială, conferinţa ISWinT, dar şi Ziua Internaţională. Punctul culminant al festivalului va fi parada oficială a participanţilor, atunci când străzile oraşului se vor umple de oameni în tricouri galben şi verde, culorile oficiale, şi de al lor entuziasm.

Mai multe informaţii despre ISWinT găsiţi AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*