Ultimele stiri

Studenții de la arhitectură își prezintă lucrările la aeroportul din Timișoara

expozitie aeroport

Tinerii talentați care învață la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Vest din Timișoara vor avea ocazia să își prezinte ideile inovative în ceea ce privește arhitectura urbană în cadrul unui eveniment inedit organizat la Aeroportul Internațional “Traian Vuia”. Este vorba despre expoziția “Expose Young Architects!”, ce are loc pentru cel de-al treilea an consecutiv în perioada 13 – 20 iunie.

Evenimentul este unul dedicat promovării tinerilor absolvenți ai Facultății de Arhitectură din Timișoara, promoția 2014, și constă într-o expoziție cu extrase din proiectele lor de diplomă (sau dizertație). Lucrările vor fi prezentate într-o zonă de maximă vizibilitate, astfel încât publicul larg va avea posibilitatea să cunoască proiectele și să aleagă lucrarea preferată și arhitectul căruia să îi acorde votul.

Expoziția se va finaliza cu Gala de Premiere EYA 2014, eveniment ce va avea loc la Casa Artelor – Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, vineri 20 iunie de la ora 20:00. Inițiativa pornește din dorința de a apropia publicul larg de domeniile  Arhitecturii și Urbanismului și este motivată de convingerea că dialogul cultural poate fi facilitat prin crearea de oportunități cu expunere la scară largă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*