Ultimele stiri

Studenții de la Economie primesc sfaturi de la specialiști despre ce înseamnă meseria de broker

bursa

Importanța educației bursiere este adusă în atenția studenților, dar și investitorilor din Timișoara, în cadrul proiectului educațional “Academia Broker”, ce are loc, astăzi, la Universitatea de Vest.

Evenimentul a debutat cu un seminar destinat studenţilor care îşi doresc să urmeze o carieră în domeniul financiar şi al pieţei de Capital, în cadrul căruia tinerii au învățat cum pot să tranzacționeze Pe Bursă. Aceştia au interacţionat cu speakeri de top și au asistat la prezentări susţinute de profesionişti în domeniu.

Începând cu ora 14:00 va avea loc conferinţa destinată investitorilor pe Bursă în cadrul căreia participanţii vor putea testa platforma de tranzacţionare SSIF Broker, specialiştii din cadrul companiei oferind asistenţă şi informatii la faţa locului.

Proiectul educaţional “Academia Broker” îşi propune două obiective majore: Îndrumarea studenţilor din universităţile cu profil economic către o carieră în domeniul pieţei de capital şi educarea actualilor şi potenţialilor investitori pe bursă din toată ţara.

Proiectul “Academia Broker” se desfăşoară în parteneriat şi cu sprijinul celor mai importante universităţi din ţară şi facultăţi de profil, în vederea organizării de conferinţe şi întalniri de networking cu studenţi şi potenţiali investitori, evenimente ce vor contribui la aprofundarea cunoştinţelor în domeniul bursier şi continuarea profesiei în domeniul financiar.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*