Ultimele stiri

Studenții de la Universitatea de Vest, invitați la o discuție cu doi jurnaliști de la Digi 24

digi 24

Digi24 vine în rândul studenților Universității de Vest din Timișoara. “Viața în televiziune” va fi principala temă de discuție în cadrul unei întâlniri pe care realizatorii TV Digi24 HD Adriana Nedelea și Cosmin Prelipceanu o vor avea cu studenții universității timișorene.

Aproximativ 100 de tineri vor lua pulsul meseriei de jurnalist TV direct de la cei care o practică. Invitații vor răspunde întrebărilor și curiozităților studenților cu privință la provocările unui asemenea traseu profesional. Oportunitatea dialogului nemijlocit va deschide pentru aceștia noi perspective.

“Universitatea de Vest din Timișoara a făcut o prioritate din legarea de parteneriate cu instituții puternice. Acțiunea desfășurată împreună cu Digi24 vine ca o completare a relației strânse pe plan profesional, relație marcată de un înalt grad de profesionalism și echidistanță în relatarea acțiunilor desfășurate. Spuneam de parteneriat, în convingerea că vor urma multe alte evenimente comune din care membrii comunității UVT să aibă de câștigat. Colaborarea este una puternică, de altfel, cu toate redacțiile”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Evenimentul se adresează studenților Universității de Vest din Timișoara de la toate specializările și va avea loc vineri, 21 noiembrie, de la ora 11.00, în sala P02, clădirea FEAA, Pestalozzi 16.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*