Ultimele stiri

Studenţii de la Universitatea Politehnica au şansa să facă practică în companiile mari din Timişoara

Sute de aplicanţi, studenţi sau masteranzi ai Universităţii Politehnica, sunt aşteptaţi să îşi depună CV-urile, în perioada următoare, pentru a participa la o nouă ediţie a proiectului „LigAC LABS”. Prin intermediul acestui proiect, tinerii vor avea posibilitatea să facă practică în marile companii din oraşul de pe Bega.

Cei care au fost selectaţi vor avea ocazia ca, timp de un semestru, să participe la laboratoarele susţinute de firmele partenere. Participanţii au posibilitatea de a se confrunta cu ultimele tehnologii şi probleme apărute pe piaţă şi învaţă să se descurce în diverse împrejurări tehnice. În urma activităţilor din cadrul laboratoarelor, studenţii dobândesc experienţă şi astfel îşi dezvoltă capacitatea de înţelegere a noţiunilor teoretice.

Proiectul „LigAC LABS” se află la cea de-a cincea ediţie, fiind organizat de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Anual, fiecare companie participantă angajează cel puţin doi studenţi care fac practică prin acest proiect. Studenţii se pot înscrie până pe data de 6 martie, după ce au depus CV-ul pe labs.liga.ac şi au selectat laboratoarele la care doresc să participe.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*