Ultimele stiri

Studenții de nota 10 din Timișoara, premiați. De ce a primit un tânăr premiul „Ion Țiriac”

student eminent

Cei mai conștiincioși studenți din Timișoara, de la cele patru universități de stat din oraș, plus două particulare, au fost recompensați, aseară, pentru rezultatele excepționale în cadrul evenimentului „Student Eminent”. În total, 36 de studenți și alți patru tineri doctoranzi au primit câte o diplomă, 600 de lei și niște cărți pentru că învață foarte bine.

Evenimentul „Student Eminent” a fost organizat de Asociația „Orizonturi Universitare”, Consiliul Local al Municipiului Timișoara și Filiala Timișoara a Academiei Române.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost prezent la eveniment pentru a le înmâna premiul în bani studenților cu rezultate excepționale. „Timișoara este un loc în care se face performanță, vă oferă posibilitatea de a vă realiza. În 2014, Timișoara a fost declarat cel mai dinamic oraș din România, dar și orașul cel mai propice pentru investiții, după București. Mi-ar plăcea ca toți să rămâneți la Timișoara”, le-a spus Nicolae Robu studenților.

În final, a fost acordat și un premiu special unui student de la Universitatea de Vest din Timișoara. Este vorba despre Bogdan Barcan, înscris în anul 2 la Facultatea de Educație Fizică și Sport, care a devenit, în acest an, campion european la karate, juniori, proba Kumite. Acesta a primit diploma și premiul „Ion Țiriac”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*