Ultimele stiri

Studenții politehniști află ultimele noutăți despre siguranța mașinilor de la specialiști din industria internațională

universitatea politehnica timisoara

Studenții de la Universitatea Politehnica din Timișoara sunt invitați, în perioada 28 – 29 aprilie, la un eveniment inedit. Universitatea timișoreană, alături de un important partener din industria siguranței autovehiculelor, va organiza o serie de prelegeri cu tematica „Vehicle safety”.

Acestea vor fi susținute de specialiști din departamentul Global Engineering al companiei Takata – Germania și se adresează în special studenților din anii III și IV de la specializarea Autovehicule Rutiere – Departamentul Mașini Mecanice, Utiliaje și Transporturi de la Facultatea de Mecanică.

Evenimentul se află la ce-a de-a 2-a ediție și se înscrie în politica universității de a asigura atât o practică relevantă pentru studenții UPT cât și accesul la cele mai noi tehnologii din domeniul specializării pe care o urmează. Astfel, în completarea prelegerilor susținute de specialiștii companiei Takata, studenții au putut beneficia atât de vizite în diviziile tehnice cât și de stagii de practică și realizarea de lucrări de disertație alături de specialiști din industrie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*