Ultimele stiri

Studenții și profesorii de la Universitatea Politehnica din Timișoara se implică în primul campionat de donare de sânge

sange

Universitatea Politehnica Timișoara a lansat campania „Supereroi pentru viață – primul campionat de donare de sânge din UPT”, la Policlinica din Complexul Studențesc. Studenții și cadrele didactice și-au manifestat interesul față de această inițiativă venind în număr mare să doneze, încă din prima zi.

Campania este organizată sub forma unui campionat între facultățile din Universitatea Politehnica Timișoara cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara. Pentru a oferi șanse egale tuturor, punctajul va fi calculat proporțional cu numărul de studenți și cadre didactice din fiecare facultate. Concursul se adresează studenților și cadrelor didactice din UPT, dar orice altă persoană interesată poată să doneze și să susțină acest demers.

Concursul va continua până la sfârșitul acestei săptămâni. Persoanele interesate să doneze sunt invitate să completeze formularul compionatului și să viziteze pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara (fb.com/UPTimisoara) pentru informații suplimentare.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*