Ultimele stiri

Studenții străini din Timișoara confecționează și vând mărțișoare pentru o cauză nobilă. Pe ce vor fi cheltuiți banii strânși

Studenții veniți din toate colțurile lumii pentru a studia câteva luni la Universitatea de Vest sau Universitatea Politehnica din Timișoara, prin programul Erasmus, vor realiza mărțișoare în scop caritabil. Până pe 24 februarie, studenții străini din orașul de pe Bega, alături de voluntarii Erasmus Student Network, vor confecționa mărțișoare într-un cămin din Complexul Studențesc.

Apoi, acestea vor fi vândute în universitățile timișoren în perioada 25 – 28 februarie, iar cu banii obținuți se vor achiziționa cărți ce vor fi donate micuților părăsiți de părinți din Centrul de Plasament din localitatea timișeană Găvojdia.

Acțiunea are loc în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului social “Un mărțișor pentru o carte”, care presupune implicare studenților Erasmus în confecționarea și vânzarea de mărțișoare pentru un scop nobil.

Erasmus Student Network (ESN) este o organizație studențească internațională non-profit, care are la bază principiul studenții ajută studenții. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții internaționali, oferindu-le oportunități pentru înțelegere culturală și dezvoltare personală. ESN Timișoara este secțiunea locală a acestei organizații.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*