Ultimele stiri

Studenții timișoreni au OCUPAT un autobuz. Pe unde s-au plimbat FOTO

Zeci de studenți de la Universitatea de Vest și de la Universitatea Politehnica din Timișoara s-au decis, astăzi, să ocupe nu doar un amfiteatru, ci și un autobuz. Astfel, în jurul orei 12.00, o parte din studenții care am participat la acțiunea „OCCUPY”, au ocupat un autobuz RATT și au vizitat cele mai importante universități din Timișoara.

Participanții au început cu Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul UVT, au continuat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara, după care s-au întors la Universitatea de Vest din Timișoara.

„Această acțiune a avut ca scop mediatizarea acțiunilor noastre întregului oraș, am luat legătura cu studenții care i-am găsit în acel moment în clădirile universităților, am povestit cu ei și le-am explicat motivele pentru care facem aceste demersuri, pe lângă asta i-am invitat alături de noi în amfiteatrul A13”, transmit reprezentanții OSUT.

În această seară, începând cu ora 20.00, toți studenții din Timișoara sunt așteptați să vizioneze proiecția de film „The real social network”, în Amfiteatrul A13 din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*