Ultimele stiri

Studenții UVT prezenți la CJT

Aproximativ0 60 de studenţi de la Universitatea de Vest din Timişoara au fost timp de trei zile la Consiliul Judeţean Timiş în vizite de studiu în cadrul cărora le-a fost prezentată instituţia administraţiei judeţene.Și ieri studenţii Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor au avut o întâlnire cu vicepreşedintele Călin Dobra, consilierul judeţean Marin Popescu şi funcţionari publici, la sediul Palatului Administrativ.

Astfel, Călin Dobra a făcut o scurtă prezentare a activităţii CJT şi a proiectelor de investiţii aflate în prezent în derulare la nivelul judeţului Timiş. De asemenea, detalii privind prevederile legislative, organizarea administrativă, direcţiile de dezvoltare le-au fost oferite studenţilor de către directorul executiv al Direcţiei Administraţie Publică Locală, Doina-Adriana Tărîlă.

În septembrie 2014, Consiliul Judeţean Timiş a aprobat încheierea unei convenţii de parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara pentru proiectul intitulat „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”.  Acest proiect este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul convenţiei  între CJT şi UVT este stabilirea cadrului în care se organizează şi se desfăşoară vizitele de studiu ale studenţilor.

Obiectivul general al proiectului la nivel naţional constă în îmbunătățirea inserției pe piața muncii în domenii profesionale relevante specializării studiate și propriului set de competențe, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 5.000 de studenți ca urmare a participării la un program integrat de consiliere și orientare profesională.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*