Ultimele stiri

Subpasajul din Piața Victoria – un proiect pentru care nu se vor aștepta fonduri europene! Care este motivul

Primarul Nicolae Robu are planuri mari în ceea ce privește subpasajul care urmează făcut în Piața Victoriei! Deși nu știe când va fi gata, căci acesta acesta se află momentan în stadiul de proiect care nu a fost încă finalizat, edilul este foarte încântat când se gândește cum vor circula mașinile pe sub Piața Victoriei.

Despre realizarea pasajului, Robu spune că nu va fi una dificilă, ba chiar că va fi ușoară și nu va afecta deloc zona.

„Va ieși un proiect foarte frumos, care nu va strica zona și va fi ușor de făcut. Va folosi structura actuală, nu va trebui să săpăm din nou, așa cum s-a întâmplat la Michelangelo”

Deși există numeroase persoane care susțin că proiectul va afecta structura de rezistență a clădirilor istorice, Robu este cu totul de altă părere:

„Acei specialiști erau specialiști în istorie. Specialiștii în construcții, în fundații, spun cu totul altceva. Nici vorbă că va fi afectată structura de rezistență, e plină lumea de astfel de lucrări”

În ceea ce privește fondurile, Robu spune că proiectul va fi realizat cu bani de la bugetul local, pentru că Primăria nu are timp să aștepte după bani europeni.

„Fără îndoială vom putea să facem multe lucruri din venituri proprii. Nu vom sta să așteptăm după bani europeni”

Tot prin susținerea din fonduri proprii, Robu se mai gândește la lărgirea pasajului Jiul și la crearea a încă unui pod peste Bega.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*