Ultimele stiri

Suma de 200 milioane de lei cerută de Consiliu Judeţean Timiş a fost aprobată, dar nu în totalitate. Câţi bani va primi CJT

În plenul Consiliului Judeţean Timiş de joi, s-a anunţat aprobarea creditului pe care CJT l-a cerut de la CEC Bank pentru finanţarea anumitor proiecte, care urmează să fie derulate. Cu toate acestea, suma nu a fost aprobată în totalitate de către Comisia Interguvernamentală.

Din cei 200 de milioane de lei pe care CJT i-a cerut băncii, doar 165 de milioane au fost aprobate pentru viitoarele proiecte.

„Comisia Interguvernamentală a aprobat 165 de milioane de lei, 120 de milioane pentru cofinanţarea proiectelor europene şi 45 de milioane de lei pentru infrastructură, urmând ca săptămâna viitoare să semnăm contractul şi să facem rectificarea de buget pentru punerea acestor sume în bugetul Consiliului”, a declarat preşedintele CJT, Titu Bojin.

Conform afirmaţiilor acestuia, CEC Bank a aprobat întreaga sumă de 200 milioane de lei, dar Comisia Interguvernamentală nu a fost de acord cu aceasta. Astfel, restul de 35 de milioane va fi adus de Consiliu Judeţean. Titu Bojin a mai adăugat că, pe data de 6 martie, va avea loc o şedinţă pentru rectificarea bugetului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*