Ultimele stiri

Suma FABULOASĂ pe care o pot primi 50 de tineri din vestul țării ca să-și deschidă o afacere

Tinerii din vestul țării, proaspăt absolvenți de liceu sau facultate care acum își aleg o carieră pe care să o urmeze sunt sprijiniți să-și deschidă propria afacere. Totul în cadrul proiectului european „STAR – Start pentru tinerii antreprenori din România din regiunile Vest și Nord-Vest”, care a fost lansat cu scopul de a-i încuraja pe tineri să aibă curajul de a-și pune ideile antreprenoriale în aplicare, având susținere atât din partea specialiștilor, cât și susținere financiară.

În prima etapă a programului vor participa la cursuri de antreprenoriat 500 de tineri. Dintre aceștia, cel puțin 250 vor avea vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, iar din numărul total al participanților, 250 vor fi femei.

Un ultim obiectiv al proiectului, dar cel mai important, este subvenționarea a 50 de planuri de afaceri generate în urma participării în cadrul acestui proiect în vederea creșterii ratei de ocupare și creare a unor noi întreprinderi. Astfel, 50 de tineri vor primi cel mult 25.000 de euro ca să-și deschidă propria afacere. Mai multe informații despre cum puteți să vă înscrieți în cadrul proiectului se găsesc AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*