Ultimele stiri

Supă cremă cu andive şi peşte

supa crema cu andive si peste

Ingrediente: 2 andive, 150 g somon (sau alt peşte), 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de unt, 1 cartof, 500 ml supă de pui, 200 ml lapte, 2 linguri zeamă de lămâie, pătrunjel verde, piper proaspăt măcinat, sare.

Mod de preparare: Cureţi andivele, îndepărtezi cotorul amar, le speli şi le tai bucăţi. Cureţi ceapa, usturoiul, cartoful, le tai şi le sotezi împreună cu andivele în untul bine încins amestecat cu 2 linguri de apă. Când încep să se înmoaie, adaugi jumătate din cantitatea de supă de pui şi laşi totul să fiarbă până când sunt bine pătrunşi cartofii. Treci totul prin blender, le pui din nou la foc, adaugi somonul tăiat fâşii şi opărit, diluezi cu restul de supă şi cu lapte şi laşi să fiarbă 5-6 minute, la foc mic. Potriveşti gustul de sare, piper, adaugi zeama de lămâie şi după 2-3 clocote supa este gata pentru a fi servită, garnisită cu pătrunjel verde şi piper proaspăt măcinat, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*