Ultimele stiri

Supă-cremă de roşii cu smântână

supa-crema de rosii cu smantana

Ingrediente:

1 kg roşii
2 morcovi
1 ardei gras
1 ceapă mare
200 g smântână
2 linguri ulei
busuioc
1 ardei gras roşu pentru decor
piper verde boabe pentru decor
sare
piper

Cum se prepară:

Se curăţă şi se spală toate legumele în afară de roşii, se toacă şi se pun la fiert în 2 litri de apă pentru 30 minute. Apoi se adaugă roşiile tăiate mărunt sau date pe răzătoarea mare şi se mai lasă să fiarbă încă 15 minute. Înainte cu 5 minute de a lua supa de pe foc, se adaugă sare, busuioc şi ulei. Apoi se pasează compoziţia cu mixerul sau se trece printr-o sită. Se serveşte caldă sau rece, asezonată cu smântână, ardei gras roşu tăiat fâşii şi piper zdrobit. Poftă bună! Ai preparat cea mai bună supă-cremă de roşii cu smântână, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*