Ultimele stiri

Supă de legume cu piept de pui

supa de legume cu piept de pui

Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
2 cepe potrivite
1 felie ţelină
1 rădăcină de pătrunjel
1 păstârnac
2 ardei graşi (roşu şi galben)
1 morcov
2 cartofi
1 bucăţică de ghimbir
2 linguri ulei
pătrunjel verde
sare
piper

Cum se prepară:

Se porţionează pieptul de pui, se spală şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se spumează, apoi se adaugă legumele, mai puţin cartofii, tăiate după preferinţă. Se adaugă uleiul şi se lasă la fiert.Când legumele sunt pe jumătate fierte, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi ghimbirul tocat mărunt. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă să mai fiarbă circa 15 minute. Se serveşte caldă, presărată cu pătrunjel verde tocat, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*