Ultimele stiri

Supă de legume cu usturoi

supa de legume cu usturoi

Ingrediente

2 cepe
1 morcov
1 păstârnac
1 ardei gras
2 cartofi
3 căţei de usturoi
2 linguri ulei
2 linguri smântână
1 legătură pătrunjel
sare
frunze de salată

Mod de preparare

Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Morcovul, păstârnacul şi ardeiul gras se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe.Într-o oală se pune uleiul la încins şi se călesc legumele (fără cartofi) până se înmoaie puţin.

Se toarnă 2 litri de apă peste legumele călite şi se lasă să fiarbă 20 de minute. cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe, se pun în supă şi se mai lasă la fiert 15 minute.

Se pune usturoiul pisat şi se sărează după gust. Se ia oala de pe foc şi se adaugă smântâna şi pătrunjelul tocat mărunt. Frunzele de salată se taie fâşii şi se pun în farfuria cu supă în momentul servirii, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*