Ultimele stiri

Supărat ca la Timișoara nu va exista spital regional, Robu a lansat un nou sondaj pe Facbook. Ce spune despre banii primiți de la Guvern

Nicolae Robu

Un nou sondaj marca Nicolae Robu, pe Facebook!  După ce ministrul Sănătății a anunțat ieri că la Timișoara nu va fi construit un spital regional din fonduri europene, primarul atacă inconsecvența Guvernului care deși a promis că în capitala Banatului va exista o astfel de unitate sanitară, acest lucru nu se va întâmpla.

“Cu mai mulți ani în urmă, a fost generată ideea de a se construi în România un număr de spitale de excelență, la nivel macroregional -idee, în opinia noastră, foarte bună-. De patru astfel de spitale s-a vorbit, în primele, în afara capitalei, patru oraşe ale ţării: Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Craiova. Iată că acum, când exercițiul financiar european 2014 – 2020 este pe punctul de a starta și în România, în sfârşit, PSD, Victor Ponta și Guvernul lor anunță că Timișoara nu va fi pe listă, confirmând ceea ce aflaserăm noi că se prefigurează, cu mai mult timp în urmă, când am luat atitudine şi am făcut demersuri -atât oficiale, cât şi mediatice-, pentru corectarea situaţiei”, a scris edilul.

Robu mai atrage atenția că, în continuare, Timișoara rămâne cu „ZERO lei” primiți de la Guvern, și nici măcar banii promiși pentru Spitalul de Copii Louis Țurcanu nu au fost alocați.

„ Timişoara rămâne, în continuare, cu ZERO LEI alocaţi proiectelor sale aflate în jurisdicţia Guvernului -centura, racordul 2 la autostradă, gara, teatrul / opera, sinagoga, bazinul de înot olimpic, sala polivalentă de 15 000 de locuri-, până şi acei bani pentru spitalul de copii, de care s-a tot făcut tapaj, nefiind, de fapt, încă, primiţi!”, a scris pe Facebook Nicolae Robu.

Tocmai în acest sens, primarul Timișoarei a vrut să afle părerea prietenilor săi virtuali cu privire la Victor Ponta. Așadar, sondajul lansat conține 11 întrebări care îl vizează pe premier și prin care edilul vrea să afle cum este perceput acesta de populație și dacă îl vor vota sau nu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*