Ultimele stiri

Suporterii ASU Politehnica Timișoara strâng bani pentru dotarea salonului de nou-născuți al Maternității Bega din Timișoara

În prag de sărbători, suporterii ASU Politehnica Timişoara s-au gândit să inițieze o campanie prin care vor să doteze complet salonul de nou-născuţi al Maternităţii Bega din Timişoara. Suma necesară pentru dotări este de 9.500 de euro.

“Anul acesta ne propunem să renovăm şi să dotăm complet salonul de nou născuţi de la Maternitatea Bega, de care doctorii au mare nevoie pentru a le oferi celor mici cele mai bune condiţii. Suma necesară este de 9.500 euro, aceşti bani acoperind costurile întregii operaţiuni, potrivit devizului întocmit de specialiştii pe care noi i-am contactat pentru a ne ajuta. Materialele folosite, precum şi aparatura pe care o vom monta sunt de cea mai bună calitate, la standardele medicale solicitate de medicii din cadrul maternităţii”, scriu suporterii echipei pe pagina de Facebook.

Dacă vreți să contribuiți la această inițiativă, puteți dona bani în conturile deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Banat, în contul care are ca titular Asociaţia Suporterilor Timişoreni “Druckeria”.

Lei: RO76RZBR0000060012312108

Euro: RO29RZBR0000060012312954

Cod Swift: RZBRROBU – doar la tranzacţiile în euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*