Ultimele stiri

Surprins spălând mașini cu apa de la hidrantul amplasat pe domeniul public

hidrant

Un bărbat din Timişoara s-a ales cu amendă, după ce a fost prins de poliţiştii locali spălând maşini cu apa provenită de la un hidrant public.  Bărbatul se afla chiar în faţa unei spălătorii auto, din zona Demetriade.

Poliţia Locală doreşte să atragă atenţia că este interzisă spălarea autovehiculelor cu apă potabilă provenită de la cişmele, puţuri sau fântâni publice. De asemenea, cei care îşi vor spăla maşinile în altă parte decât în spălătoriile autorizate riscă să se aleagă cu sancțiuni între 500 şi 1000 de lei.

2 Commentarii pe Surprins spălând mașini cu apa de la hidrantul amplasat pe domeniul public

  1. Si daca o spal in propria curte, ce? O sa imi atraga atentia ca poluez, desi totul se scurge in canalizarea mea? Mai putin si ma trezesc ca nici baie nu pot sa fac, ca poluez cu sapunul… De aia „stink-uie” toti ce-i ce fac legile… cu buna lor exprimare

  2. adevarul este ca toate spalatoriile trebuie sa fie cu decantare pentru mizerii si uleiuri. Nu stiu daca au asa ceva. O masina murdara are si stropi de ulei si alte mizerii. Prin spalarea ei in curte, apa ori se duce la canalizarea pluviala si ajunge in bega, ori ajunge la canalizarea menajera si ajunge la statia de epurare. Toti suntem oripilati de legile date si mai ales de respectare sau nerespectarea acestora dar trebuie sa ne gandim si ce lasam mostenire din natura. Cat despre spalatul din retele publice sau de la hidrant …. este ilegal. Acea spalatorie este tunelul de la iulius mall ( scuze pt. antireclama ) care trebuie sa-si plateasca amenda. Si noi cand gresim platim.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*