Ultimele stiri

Surpriză de proporții! Crin Antonescu nu participă la întâlnirea privind desemnarea candidatului liberal la prezidențiale

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat că refuză să participe la o discuție preliminară a liderilor liberali la care se vor prezenta datele sondajului de opinie privind desemnarea candidatului la funcția de preșdinte a României, scrie evz.ro.

„Este vorba de o întâlnire a câțiva lideri ai PNL, la care să se prezinte rezultatul sondajului pe care l-a comandat conducerea în vederea evaluării șanselor la președinție. Dacă inițial vorbeam de o analiză soclogică mai amplă decât simpla fotografie de sondaj din acest moment, am discutat de niște formule, întrebări, a căzut acea ipoteză din lipsă de timp. Nu cred că mai trebuie să pierdem timp și bani. Putem să facem direct Delegația Permanentă și luând direct sondajul, să trecem la vot”, a declarat Crin Antonescu, pentru B1 TV.

Conform aceleiași surse, el a spus că nu contesă rezultatele sondajului, că este exclusă o scindare a PNL și tot ceea ce dorește este asumarea „deschisă” a candidatului liberal.

„Nu am nici un fel de resentiment împotriva celor care cred că Iohannis este cel mai potrivit candidat”, a mai afirmat fostul președinte al PNL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*