Ultimele stiri

SURPRIZĂ pentru timișoreni de ziua lor: Tramvaiele „Armonia” circulă de astăzi

tramvai armonia
Momentul festiv a venit și cu o surpriză pentru timișorenii ce circulă cu mijloacele RATT. De astăzi, cele două tramvaie reabilitate, dotate cu climatizare, încălzire în scaune, camere de supraveghere, o rampă specială pentru persoanele cu handicap și wi-fi gratuit au intrat în circulație.
Da, circulă noile tramvaie, m-am bucurat să le văd şi eu cu călători. Ne-am străduit să parcurgem procedura de omologare, a fost nevoie de foarte multe teste pentru că acest domeniu este reglementat mai special. Astfel specialiştii de la Autoritatea Feroviară au fost multă vreme în Timişoara şi au făcut teste şi ziua şi noaptea. Mi-am dorit foarte mult să putem face o bucurie timişorenilor şi prin punerea acestor tramvaie în circulaţie de Ziua Timişoarei”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.
În perioada următoare, alte şapte tramvaie vor pleca către Arad și Pașcani spre reabilitare. Ele vor avea aceleași specificații și vor arăta la fel.
“De îndată ce se vor semna documentele de conformitate totală a celor două cu ceea ce s-a solicitat, vom da drumul următorului lot de 7 tramvaie. Va merge mult mai repede cu următoarele, e nevoie de timp, însă nu aşa de mult ca la primele exemplare, dar câteva luni oricum se va lucra la ele.”, a mai declarat Robu.
Momentan, tramvaiele Armonia circulă pe linia 6, pe ambele sensuri.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*