Ultimele stiri

Sute de bicicliști, așteptați la o nouă ediție a Cupei Arsenal Park. Ce premii pot câștiga

cupa arsenal park

„Verde pentru Biciclete”, Racing Bike Pro și Arsenal Park Transilvania organizează, în data de 3 august, cel mai mare concurs de biciclete din judetul Hunedoara:  Cupa Arsenal Park MTB– Army Bike Contest.

“Cupa Arsenal Park MTB” este primul concurs de cross-country individual organizat într-o locaţie unică în România: Arsenal Park Orăştie, complex turistic cu specific militar. Pentru cucerirea Cupei Arsenal Park se pot întrece toţi bicicliştii din ţară şi străinătate, pasionaţi de cross-country. Acest concurs se află deja la cea de-a patra ediție, iar în acest an face parte din seria de competitii West Bike Tour 2014.

La eveniment sunt așteptați să participe copii, femei, dar și profesioniști.

Înscrierea va avea loc online până la data de 31 iulie pe pedaleaza.ro sau pe racingbikepro.ro sau la fața locului, în ziua concursului, în intervalul orar 8:30 – 10:00 la locul special amenajat la intrarea în Arsenal Park

Înscrierea și confirmarea înscrierii online se face pe baza cărții de identitate. Participanții minori trebuie să fie însoțiti de un părinte sau părintele să completeze formularul atașat pe site. Taxa de inscriere = 30 lei online/50 lei la fața locului. Premiile puse la bătaie vor fi generoase şi sunt cele mai mari premii oferite în cadrul unui astfel de concurs, și anume diplome, bani și cupe.

Informații suplimentare despre concurs sunt disponibile AICI!

1 Commentariu pe Sute de bicicliști, așteptați la o nouă ediție a Cupei Arsenal Park. Ce premii pot câștiga

  1. asta e separat de Verde pentru biciclete?… ca au acelasi organizator…adica …fratii Cristescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*