Ultimele stiri

Sute de copii s-au distrat în labirintul iepuraşului de la Iulius Mall. cei mici pot câştiga un ou de ciocolată de 8,5 kg

Sute de copii au trecut pragul Labirintului Iepurașului de la Iulius Mall Timişoara, atrași de veselia locului, de întâlnirea cu simpaticul Urecheat și de premiile dulci care îi recompensează. Iar distracţia continuă până vineri, la ora 18.00.

Pe lângă provocarea amuzantă de a găsi dulciurile ascunse în labirint, cei mici participă şi la un concurs de desene, unde premiul cel mare este visul oricărui copil: un ou din ciocolată belgiană, care cântărește 8,5 kg, oferit de ciocolateria Leonidas. La intrarea în Labirintul Iepurașului, fiecare prichindel primește un ou de hârtie, iar pe spatele acestuia este invitat să realizeze povestea Sărbătorilor Pascale, așa cum și-o imaginează el. Desenele pot fi admirate într-o expoziție inedită, care reunește deja sute de lucrări realizate de cei mici.

Extragerea care va desemna câştigătorul deliciosului premiu va avea loc vineri, la ora 18.00. În cursa pentru acesta intră toate desenele realizate de copii de-a lungul desfășurării campaniei Labirintul Iepurașului, la Iulius Mall Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*