Ultimele stiri

Sute de locuri de muncă în străinătate pentru medicii timișoreni oferite în cadrul MedPharm Careers

medici

A 15-a ediţie a evenimentelor MedPharm Careers va sosi din nou în Timișoara pentru a putea oferi oportunități de angajare pentru medici.

Deficitul de personal calificat în domeniul medical, cu care se confruntă statele occidentale continuă. Recrutorii revin în România şi în aceast an oferit joburi pentru medici.

La ediţia curentă, în cele trei locaţii din ţară, participă angajatori de top în domeniul medical care vor veni cu sute de oportunităţi de angajare pentru medici şi training în Europa, asistenţi medicali, dentişti şi alţi profesionişti în domeniul sanitar.

Oportunitățile de joburi pentru medici sunt disponibile pentru Marea Britanie, Germania, Suedia sau Danemarca. Se pot angaja atât medici specialiști și rezidenți, absolvenți ai Universității de Medicină, asistenți medicali, dentiști sau alți profesioniști din sănătate.

A 15-a ediţie a evenimentelor MedPharm Careers va sosi cu noi joburi pentru medici la Timișoara pe 12 aprilie, la Perla Hotel. Cei interesaţi să-şi perfecţioneze Engleza Medicală, vor obţine în cadrul târgurilor un discount de 20% pentru aceste cursuri.

Intrarea este gratuita. Este obligatorie inscrierea pe siteul www.medpharmjobs.com.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*