Ultimele stiri

Sute de timișeni au început minivacanța de Rusalii cu stângul! Oamenii legii au împărțit sancțiuni în valoare de aproape 100.000 de lei într-o singură zi

controale poliție

Minivacanța de Rusalii nu a început cu dreptul pentru sute de timișeni. În cursul zilei de ieri, poliţiştii timişeni aflați la datorie au efectuat controale la societățile comerciale din județ, în trafic și pe străzi. Aceștia au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 100.000 de lei.

Astfel, ieri, aproape 300 de poliţiştii au acţionat, pe raza judeţului Timiş, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică. Aceștia au constatat 35 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară şi rutieră, 28 dintre acestea fiind în delict flagrant.

Au  fost aplicate 526 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 100.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere.

Peste 350 dintre acestea au fost aplicate de poliţiştii rutieri, fiind sancţionaţi 158 de vitezomani şi 21 de şoferi care au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 35 de permise de conducere şi retrase 18 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor continuă şi în zilele următoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*