Ultimele stiri

Sute de timișorence cochete au ieșit la plimbare cu bicicleta prin oraș

verde pentru biciclete

Acțiunea “Cochete pe biciclete” organizată de către echipa de voluntari “Verde pentru Biciclete”, astăzi, s-a bucurat de un real succes. În jur de 500 de timișorence, alături de admiratorii lor, au ieșit la plimbare pe două roți prin oraș. Punctul de întâlnire a fost, ca de obicei, platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii, de unde s-a plecat prin oraș la ora 11.00.

Participanții au parcurs următorul traseu, în total zece kilometri: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului. Biciclistele au poposit în Parcul Poporului, loc numai potrivit pentru un picnic, dar și pentru expoziții de produse handmade pe tematică ciclistă și ateliere în aer liber.

Biciclistele care au participat la “Cochete pe biciclete” au primit și o mulțime de premii din partea sponsorilor. Ciorapi și shake-uri au fost oferite înainte de pedalare, iar o dată ajunse în Parcul Poporului, biciclistele au participat la prima clasă de pilates în aer liber din Timișoara. Cele mai cochete bicicliste au câștigat abonamente de fitness, vouchere pentru băuturi non-alcoolice, pentru recondiționarea bicicletei, dar și pantofi, ținute pentru bicicliste, tricouri sau fuste.

“În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți  din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți”, spune Romina Faur, coordonator Verde pentru Biciclete.

cochete pe biciclete

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*