Ultimele stiri

Sute de yoghini, la tabăra MISA de pe platoul Coronini din Băile Herculane

misa

Peste 400 de participanţi la Simpozionul Internaţional de Yoga care se desfăşoară în staţiunea Băile Herculane au format, joi seară, prima spirală din cadrul taberei anuale, pe Platoul Coronini din localitate, meditaţia având ca temă „comuniunea spirituală profundă cu sufletul neamului românesc”.

Prima spirală a început joi seară, participanţii aşezându-se în cerc, femeie – bărbat, în funcţie de zodie, meditaţia urmând să se desfăşoare pe parcursul a 90 de minute.

Simpozionul Internaţional de Yoga din Băile Herculane se desfăşoară în perioada 1-11 mai, fiind aşteptate să participe, porivit autorităţilor, aproximativ 3.000 de persoane din ţară şi din străinătate.

Tema taberei yoga din acest an este, ca şi anul trecut, „Taina dezvăluită a ipostazelor dumnezeieşti şi a atributelor divine”.

„Este un nou simpozion de yoga organizat de Şcoala de yoga, Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut. Este un simpozion care are deja o tradiţie de mai bine de 20 de ani la Băile Herculane”, a declarat Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt al taberei yoghinilor de la Băile Herculane.

Potrivit acestuia, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, „va intra în contact telepatic cu participanţii la tabăra de la Băile Herculane prin intermediul unor conferinţe”, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*