Ultimele stiri

T. Băsescu: Îi spunem noi lui Rogozin cine suntem: o naţiune care a trăit între trei imperii şi suntem tot aici

Preşedintele Traian Băsescu îi răspunde vicepremierului Dmitri Rogozin cu aceeaşi monedă. Despre afirmaţiile oficialului rus, Băsescu spune că au fost făcute sub influenţa nervilor şi a alcoolului.

„Rogozin este un om extrem de impulsiv, de orgolios, iar în cazul de faţă eu suspectez că a făcut declaraţiile după ce se împrietenise bine cu vreo câteva sticle cu vodcă. Este evident că nu poţi să iei în consideraţie acest tip de declaraţii. Ce să ne spună Rogozin, cine suntem? Dacă are nevoie, îi spunem noi lui cine suntem, dacă nu ştie. Şi îi pot spune eu că suntem o naţiune care a trăit între trei imperii, Imperiul Rus la răsărit, Imperiul Otoman la sud şi Imperiul austro-ungar la vest şi suntem tot aici, ei a trebuit să plece de pe-aici. Ăştia suntem noi, iar Rogozin ar trebui să bage bine în cap lucrul acesta”, a spus Traian Băsescu într-un interviu pentru Digi24.

Răspunsul preşedintelui vine după ce vicepremierul rus s-a arătat deranjat de interdicţia de a survola spaţiul aerian românesc şi a ameninţat că, data viitoare, îl va traversa la bordul unui bombardier.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*