Ultimele stiri

Tâlhari, reținuți de polițiștii timișeni

arest

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurale Jebel au depistat trei tineri, bănuiţi că ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat de 58 de ani, de două telefoane mobile şi o sumă de bani.  Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, în noaptea de 03 spre 04 august, cei trei, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, în timp ce se aflau pe raza localităţii Ghilad, ar fi deposedat prin violenţă un bărbat de 58 de ani, din localitatea Dudeştii Vechi, de două telefoane mobile şi 400 de lei.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 600 de lei a fost recuperat parţial. Atât tinerii bănuiţi de comiterea faptei, cât şi victima se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta cu propunere arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*