Ultimele stiri

Tânăr din Albania depistat în timp ce intenţiona să intre ilegal în România

poliția de frontiera salvare

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga – I.T.P.F. Timişoara au depistat un tânăr din Albania care intenţiona să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.
În data de 14.11.2015, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanei la aproximativ 100 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana de sex masculin, X. R. în vârstă de 28 de ani, este cetăţean albanez. Acesta a declarat că intenţiona să ajungă în Spaţiul Schengen şi, pentru că nu avea documente legale, s-a deplasat pe jos din Serbia, pe câmp, până în momentul reţinerii.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei cetăţeanului albanez şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*