Ultimele stiri

Tânăr înjunghiat în Piața 700! Cum a scăpat victima cu viață UPDATE: Agresorul a fost arestat preventiv

ambulanta

Un băiat de 17 ani a fost înjunghiat în piept, ziua în amiaza mare, în piața 700 din Timişoara. Un confilict a izbucnit între tânăr și un coleg. Acesta din urmă a scos un cuţit şi l-a lovit, apoi, a fugit.

Adolescentul de 17 ani, care este sportiv de performanță, a fost grav rănit și a supraviețuit doar datorită unui militar care, din fericire, a fost la locul potrivit. Acesta împreună cu o trecătoare i-au acordat băiatului primul ajutor și l-au ținut în viață până la venirea ambulanței Tânărul a fost transportat la spital, iar medicii l-au dus direct pe masa de operaţie.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe agresor și l-au transportat la sediul IPJ Timiș. Acesta are 19 ani și a declarat că altercația a început din cauza băiatului înjunghiat.

UPDATE:

In urma expertizei medico-legale efectuate, s-a stabilit ca leziunile provocate minorului de 17 ani, înjunghiat în Piaţa 700 din Timişoara, i-au pus acestuia viaţa în pericol. Astfel, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor.

„Pe numele tânărului de 19 ani, reţinut pentru tentativă la infractiunea de omor, Tribunalul Timiş a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite Ancuţa Morariu, de la biroul de presă al IPJ Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*