Ultimele stiri

Tânăr prins după ce a furat o poșetă și patru telefoane

arest

Un tânăr de 18 ani, cetăţean sirian, a fost depistat de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, la scurt timp după ce ar fi sustras dintr-un autoturism o poşetă ce conţinea peste 12.000 de lei şi mai multe telefoane mobile. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Astfel, miercuri, în jurul orei 18.30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara l-au depistat pe tânărul de 18 ani, cetăţean sirian, la scurt timp după ce ar fi sustras o poşetă. În fapt, tânărul, profitând de neatenţia proprietarului, care se afla în apropierea autoturismului neasigurant, ar fi sustras din interiorul acestuia o poşetă în care se aflau peste 12.000 de lei şi patru telefoane mobile. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate femeii păgubite.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care au procedat la reţinerea tânărul pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*