Ultimele stiri

Tânăr prins la volanul unui autoturism furat, după ce a dat mai multe spargeri

unelte

Tupeu maxim pentru un tânăr de 19 ani din Timiș. Acesta a fost prins de polițiști conducând un autoturism furat, deși nu avea permis de conducere. Mai mult decât atât, acesta dăduse și câteva spargeri după ce s-a urcat la volan. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Pe Aleea Pădurea Verde din Timișoara, l-au găsit polițiștii pe tânărul teribilist. Acesta conducea un autoturism furat, burdușit cu bunuri colectate din spargerile date la sfârșitul aceste săptâmâni. Băiatul este din localitatea Brădişoru de Jos, judeţul Timiş și are 19 ani. Acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

După ce a furat  mașina de pe strada Cutezătorilor din Timișoara, băiatul s-a deplasat cu acesta pe strada Mircea cel Bătrân, unde, din două garaje, a sustras bunurile găsite de poliţişti în autoturism. Între acestea, erau patru biciclete și un set de unelte profesionale.

În urma faptei sale, tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite proprietarilor.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*