Ultimele stiri

Tânărul bătut de patru bărbaţi în Complexul Studenţesc, şanse minime de supravieţuire. Cine sunt agresorii

coma

Medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara spun că tânărul de 29 de ani, care a fost bătut de patru indivizi în Complexul Studenţesc, în urmă cu două zile, are tot mai puţine şanse de supravieţuire. Din cauza leziunilor cerebrale suferite, starea pacientului se înrăutăţeşte de pe o zi pe alta, acesta fiind într-o comă profundă, în stare critică.

În cazul în care va intra în moarte cerebrală, medicii vor încerca să convingă familia victimei să fie de acord cu prelevarea de organe, în speranţa că alte vieţi vor fi salvate.

Între timp, cei patru agresori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, aseară. Trei dintre agresori sunt din localitatea timişeană Orţişoara şi unul este din Timişoara. Aceştia au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani.

Vă reamintim că în noaptea de duminică spre luni, tânărul de 29 de ani l-a atins pe unul din agresori, din greşeală, cu cotul, pe Aleea Studenţilor. Din acest motiv stupid, acesta împreună cu încă trei amici, l-au luat la bătaie pe tânăr, fiind lovit cu brutalitate la nivelul capului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*