Ultimele stiri

Tânărul din Cluj care a plecat în „Turul României pe graniță cu bicicleta” a ajuns și în Timiș

Marius Bucur, tânărul din Cluj care a plecat în „Turul României pe graniță cu bicicleta” a ajuns, recent, și în județul Timiș. Marius este susținut în aventura sa și de Iulius Mall Timișoara, care contribuie la materializarea demersului tânărului de a străbate ţara pedalând cât mai aproape de linia imaginară a graniţelor.

Pentru tânărul în vârstă de 26 de ani, sportul este un stil de viaţă. Marius Bucur a plecat pe 12 mai de la Oradea, în „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, avându-l coechipier chiar pe tatăl său, de 52 de ani. Împreună şi-au propus să parcurgă acest traseu, care nu a mai fost făcut de nimeni până acum, şi să meargă pe bicicletă cât mai aproape de ţările vecine, atât cât infrastructura le permite.

Cei doi pasionaţi de mersul pe bicicletă estimează că vor parcurge în total aproximativ 3.000 de kilometri, în 45 – 50 de zile. „Nu vrem să demonstrăm ceva sau să intrăm în Cartea Recordurilor, ci să ne cunoaştem pe noi înşine. Orice ajutor primit înseamnă mai mult decât o «sponsorizare» şi vom dedica fiecare kilometru pedalat celor care ne ajută şi ne sprijină în a duce la final un vis încă neîmplinit”, a spus Marius Bucur, iniţiatorul proiectului „Turul României pe Graniţe cu Bicicleta”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*