Ultimele stiri

Tânărul prins zilele trecute la volanul unei mașini fuarte, recidivează UPDATE: Tânărul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

masina

După ce zilele trecute a fost prins după ce a furat o maișină și mai multe bunuri, un tânăr de 19 ani le-a arătat polițiștilor ce înseamnă perseverența. Ieri noapte, oamenii legii l-au prins din nou, la scurt timp după ce a furat mai multe bunuri din două garaje din zona Modern, împreună cu un prieten.

Băieții au fost văzuti de vecini pe strada Telegrafului, transportând mai multe bagaje voluminoase. Aceștia au anunțat imediat poliția, care s-a deplasat la fața locului.

Procedând la interceptarea acestora, poliţiştii i-au identificat pe cei doi tineri de 20, respectiv 19 ani. Unul dintre băieți era la a doua abatere. In urmă cu câteva zile mai dăduse o spargere. Atunci a furat o maișină, deși nu deținea permis de conducere și mai multe biciclete.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că cei doi ar fi sustras bunurile din două garaje situate pe strada Telegrafului. De acolo au plecat mai multe scule electrice, dar și o baterie de artificii pe care cei doi au recunoscut că le-au furat din două garaje de pe strada Telegrafului. Mai mult, într-o mașină stricată parcată pe stradă cei doi ascunseseră și patru anvelope cu tot cu jante pe care le furaseră tot din cele două garaje.

Prejudiciul în valoare de 2000 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor.

Tinerii s-au ales cu dosar penal.

UPDATE

Pe numele tânărului recidivist, magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*