Ultimele stiri

Ţărăniştii cer socoteală oficialilor oraşului: „jaful din bani publici denumit ACS Timişoara trebuie demascat şi sancţionat”

Retrogradarea echipei ACS Poli i-a înfuriat pe membrii PNŢCD, care, cu Ciprian Mihok în frunte, le-au transmis câteva cuvinte atât primarului, cât şi preşedintelui CJT. Ţărăniştii sunt de părere că oficialii municipalităţii şi judeţului, nu au făcut altceva decât să se joace cu banii publici pentru „un proiect fotbalistic ratat”.

Ciprian Mihok, preşedintele PNŢCD Timişoara, şi-a făcut cunoscută nemulţumirea printr-un comunicat de presă: „În numele cetăţenilor Timişoarei, cerem socoteală primarului Nicolae Robu, consilierilor locali, preşedintelui CJT, Titu Bojin, şi consilierilor judeţeni pentru modul în care au fost cheltuite cele 2,5 milioane de euro pe un proiect fotbalistic ratat. Pe de altă parte, instituţiilor statului le atragem atenţia că jaful din bani publici denumit ACS Timişoara trebuie demascat şi sancţionat”.

Supărarea cea mai mare a ţărănistului este, însă, faptul că pentru Poli s-au cheltuit sume mari de bani, iar proiectul nu a reuşit aşa cum se aşteptaseră oficialii. Mai mult, Mihok crede că echipa de fotbal nu a fost altceva decât „o jucărie” pe bani publici.

„Aţi transformat un simbol al Timişoarei într-o cacealma penibilă, dar extrem de costisitoare, doar pentru propriul amuzament. V-aţi bătut joc de cetăţenii acestui oraş, cheltuind discreţionar 10 milioane de lei pe un proiect ratat – ACS Poli Timişoara, care a însemnat exclusiv doar hrănirea ambiţiei a doi oameni şi a intereselor lor. Aţi finanţat o echipă fără spectatori şi fără rezultate, o echipă care a purtat numele Timişoarei, făcându-l de ruşine, o echipă care a reuşit să se umple de ridicol. Aţi susţinut, încurajat şi plătit lunar zeci de persoane care au deservit doar interese, fie nulităţi, expiraţi profesional sau întreţinuţi pentru merite politice. O adevărată clică care a tocat bani  publici. Obligatoriu trebuie pomeniţi jucătorii depăşiţi de fenomenul fotbalistic al Ligii I, aduşi ca adevărate vedete sau staff-ul din care nu au lipsit diverşi specialişti scoşi de la naftalină folosiţi pe post de salvatori. Jenant ! Din păcate, singura valoare care a contat a fost cea a bugetului care urma să ajungă la toţi acoliţii şi la toţi protejaţii. Domnule primar, bătutul mingii cu studenţii nu califică pe nimeni în patron de club, aşa cum uitatul la televizor nu transformă pe nimeni în manager sportiv. Dacă aveaţi nevoie de o jucărie, trebuia să o plătiţi din banii proprii şi nu din buzunarul timişorenilor. În numele lor vrem să vă spunem că oricât defilaţi cu textul că aţi făcut acest proiect în numele lor, în numele Timişoarei, al suporterilor, al fotbalului, în numele  istoriei şi tradiţiei, nimeni nu vă crede. Aşa cum nu au crezut nici oamenii care au trăit şi trăiesc în suflete cu fenomenul numit Poli şi care nu v-au fost niciodată alături”, a comunicat preşedintele PNŢCD.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*