Ultimele stiri

Târg de antichități, teatru de păpuși și distracție alături de Angry Birds, în weekend, la Iulius Mall

Vineri, la Iulius Mall, a început o nouă ediție a Târgului de Antichități. Peste 50 dintre cei mai buni anticari din vestul țării expun obiecte cărora trecerea timpului le sporește valoarea și le reliefează frumusețea. Decorațiuni, mobilier, tablouri, bijuterii, ceasuri, filatelie și numismatică, toate acestea pot fi admirate și achiziționate de colecționari sau de cei care caută un cadou aparte.

Personajele din poveşti vor prinde viaţă duminică, în zona food court, acolo unde cei mici sunt invitaţi, de la ora 12.00, la un spectacol de teatru de păpuși, cu piesa “Cenușăreasa”.

Distracția continuă la Iulius Mall Timișoara alături de „Angry Birds”. Toți cei care îndrăgesc simpaticele personaje din cel mai popular joc din toate timpurile mai au ocazia, până duminică inclusiv, să pătrundă în universul acestora, să tragă cu o praștie uriașă pentru a doborî castelele porcușorilor verzi, să se joace pe play station și tablete și să se fotografieze alături de mascota oficială. Vineri, expoziția interactivă este deschisă între orele 16.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 12.00 – 20.00, la etajul Iulius Mall, în zona Intersport.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*