Ultimele stiri

Târg de antichităţi, teatru de păpuşi şi expoziţie de protecţia muncii, în weekend, la Iulius Mall Timişoara

La Iulius Mall Timișoara, personajele din poveşti prind viaţă. Din acest week-end, cei mici sunt invitaţi la o serie de spectacole de teatru de păpuşi, care se vor desfăşura în fiecare duminică, până pe 21 februarie 2016, în zona Food Court. Cenuşăreasa, Scufiţa Roşie, Verde Împărat şi alţi protagonişti din cele mai frumoase basme ale copilăriei îşi vor istorisi minunatele aventuri, spre încântarea prichindeilor, dar şi a celor mari. Reprezentaţiile vor începe duminică, de la ora 12.00, cu primul spectacol: „Elefănțelul curios”.

Tot în acest weekend, la parterul Iulius Mall Timişoara se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi. Toţi cei care admiră eleganţa vremurilor de altădată, pot alege piese care să le completeze colecţiile sau să le înfrumuseţeze locuinţele, precum tablouri, bijuterii, piese de mobilier şi multe altele. Târgul le rezervă surprize plăcute şi celor pasionaţi de numismatică şi filatelie.

Oferta evenimentelor de weekend de la Iulius Mall este completată de Târgul de Echipamente de Protecţia Muncii, organizat în premieră la Timişoara. Firmele participante prezintă echipamente, îmbrăcăminte, încălţăminte şi diverse alte accesorii necesare şi utile pentru protecţia muncii. Expoziţia se desfăşoară în perioada 29 – 31 ianuarie, la etaj, în zona Intersport.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*