Ultimele stiri

Târg de locuri de muncă pentru persoane din grupurile vulnerabile, la Timişoara. Câte job-uri au fost oferite

targ de job-uri sociale

Persoanele care aparţin grupurilor vulnerabile au avut şansa, astăzi, să-şi găsească un loc de muncă în cadrul a zece structuri ale economiei sociale locale din vestul ţării. Asta pentru că Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a organizat un târg de job-uri sociale la Hotel Continental. Nu mai puţin de 50 de locuri de muncă au fost oferite în cadrul acţiunii de astăzi.

Evenimentul s-a adresat persoanelor din familii cu mai mult de doi copii sau monoparentale, persoane provenind din sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului, femei în situaţii de risc, persoane care au părăsit timpuriu şcoala, care locuiesc în comunităţi izolate, care trăiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilităţi sau de etnie romă.

Totodată, atât expozanţii cât şi vizitatorii târgului au putut beneficia de pachetul de servicii de informare, consiliere şi orientare profesională. Acţiunea a avut loc în cadrul proiectului finanţat cu bani de la Uniunea Europeană intitulat „CASE – Competenţe Antreprenoriale SocialE”, ce are ca scop îmbunătăţirea accesului persoanelor din grupurile vulnerabile pe piaţa muncii, atât în economia socială cât şi în cea formală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*