Ultimele stiri

Târg de Paști fără iepurași în centrul Timișoarei. Ce a pregătit municipalitatea

vacanta paste

Pregătirile pentru Târgul de Paști sunt în toi. Cuib cu ouă colorate, decorațiuni specifice, spectacole, dar și 45 de căsuțe vor fi amplasate în Piața Victoriei. Totul în perioada 27 martie – 16 aprilie 2015, când va avea loc cea de-a VIII – a ediţie a Târgului de Paşti.

Astfel, ce în fiecare an, în Piaţa Victoriei vor fi amplasate 45 de căsuţe, unde se vor comercializa ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon. În plus, pe platoul din faţa Operei Naţionale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate şi decoraţiuni specifice sărbătorilor pascale.

Mai mult, municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încă două zone din oraş: Parcul Dacia şi piaţa din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Față de anul trecut, din centrul orașului vor lipsi iepurașii. Din cauza incidentelor ce au avut loc anul trecut când aceștia au fost omorâți, municipalitatea a decis renunțarea la animăluțe.

Deschiderea Târgului de Paşti va avea loc vineri, 27 martie, de la ora 17.00, în Piaţa Victoriei.

Programul artistic va cuprinde un concert de muzică de promenadă cu Fanfara Big Band, de la 17.30 va cânta trupa Elan cu următoarea componenţă: Mircea Nedelcu – chitară, voce, Gradimir Boghici  – bass, Richard Maser – tobe, genul abordat: pop-rock. De la ora 18.00 va urca pe scenă formaţia Phaser alcătuită din Carina, Sebi, Radu, Lucian şi Arnold. Phaser tocmai a lansat videoclipul „Mi-e dor de el”. Piesa s-a născut din continuarea colaborării cu George Hora şi Studio 66 Records, fiind o piesă care surprinde plăcut încă de la primele acorduri de pian.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*