Ultimele stiri

Târg inedit la Timișoara, de Ziua Îndrăgostiților

ziua indragostitilor

Timișorenii sunt invitați la un târg special, în această lună. Este vorba despre „Vintage&Handmade de Valentine’s Day”, un nou târg mai frumos și mai inimos decât primul, de unde timișorenii pot cumpăra haine create de designeri timișoreni, haine Vintage colecționate de pasionații de fashion, accesorii, obiecte vintage și handmade, inimioare dulci și inimioare muzicale, premii de la Valentin la roata norocului și mai ales o atmosferă caldă și plăcută.

Târgul V&H “Valentine’s Edition” va avea loc pe parcursul a doua zile, 14-15 februarie, în locația bine cunoscută și total inedită Porto Arte. Tot în cadrul târgului vor fi pregătite și ateliere, un concert jazz&swing, iar cei de la Porto Arte fac ceva bun la ceaun.

De asemenea, vor fi sesiuni de Make-up și Hair Styling, în cadrul cărora fetele pot afla micile secrete ale machiajului și cum să își coafeze părul. Iar dacă v-ați plictisit de gențile din garderobă, sâmbătă și duminică, între orele 12.00-16.00, fetele vor face un “makeover” a poșetelor dumneavoastră.

Duminică, pentru a încheia un weekend special, cei de la Jazz&Swing îi vor încânta pe participanți cu liniile lor melodice printr-un Teaser Concert de la ora 17.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*