Ultimele stiri

Târg inedit la Timișoara pentru mămici și graviduțe

targ femina bazar

Mămicile, burticile, dar și tăticii sunt așteptați, sâmbătă, 12 aprilie, la un târg inedit, la Casa Tineretului.  Baby 4 Seasons în colaborare cu Şcoala Mamei Junior îi invită pe timișoreni la târgul de Paște Femina Bazar.

În cadrul acestuia, puteți găsi haine, încălţăminte, cosmetice şi accesorii second-hand pentru femei, în special mămici şi graviduţe, produse handmade şi homemade lucrate cu multă migală şi dăruire, ce pot deveni cadouri ideale pentru cei dragi.

De asemenea, vă așteaptă ateliere cu diverse activităţi, precum tehnica decoupage-ului, pictură pe textil, figurine ipsos sau pictură pe unghii.

Şi pentru că este un târg special, Şcoala Mamei Junior organizează şi două seminarii gratuite organizate de dr. Ioana Vartosu: între orele 11.00 – 13.00, “Mămică cu siluetă” unde Dr. Iren Alexoi vine cu sfaturi, trucuri şi reţete practice pentru proaspetele mămici care îşi doresc să revină la silueta mult dorită; iar între 15.00 – 16.30 “Trusoul nou-născutului” care cuprinde lista practică de cumpărături by Dr. Ioana Vartosu cu sfaturi legate de folosirea diverselor obiecte sau igiena bebeluşului.

Doamnele care participă la seminar împreună cu o prietenă vor primi câte un produs de igienă pentru bebe şi câte un „Ghid de sarcină”. Totodată, tăticii participanţi la seminar vor putea avea ocazia să câştige un DVD „Curs de puericultură” sau chiar un atestat de puericultură.

În cadrul târgului vor fi şi trei standuri special amenajate pentru mămici şi burtici: Babywearing unde instructorul în purtat bebeluşi Alina Bratu vă pune la dispoziţie sisteme de purtat pe care le puteţi încerca şi vă ajută cu sfaturi legate de alegerea unui sistem corect: Ascultă-ţi bebeluşul din burtică: eşti curioasă cum se mişcă, cum îi bate inimioara, cum reacţionează la diverşi stimuli? Poţi să asculţi copilaşul tău cu un aparat pe care ţi-l punem la dispoziţie; Belly tattoos pentru burticile curajoase.

Intrarea este 3 lei/adult, iar cei mici au gratuitate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*