Ultimele stiri

Târguri de antichități și produse bio, în weekend, la Iulius Mall Timișoara

Sfârșit de săptămână plin de oferte interesante, la Iulius Mall Timișoara. Cei veniți la cumpărături, pentru distracție sau relaxare, vor putea să admire și să achiziționeze atât obiecte înobilate de patina timpului, cât și produse pentru un stil de viață sănătos.

Timp de trei zile, clienții Iulius Mall vor putea alege, pentru colecția personală sau pentru cei dragi, bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete şi multe altele, în cadrul celui mai important Târg de Antichități din vestul țării. La eveniment participă 44 dintre cei mai cunoscuți anticari, care vor aduce în fața publicului obiecte fascinante prin eleganță, frumusețe, dar și prin poveștile ce le-au însoțit de-a lungul timpului. Târgul de Antichități va fi deschis între 25 și 27 septembrie 2015, la parterul Iulius Mall Timișoara.

Tot în acest final de săptămână se va desfășura și un Târg de produse bio, eco, naturale și terapii alternative. În cadrul Expo Bio, zeci de expozanți au pregătit o gamă completă de produse și servicii, de la produse alimentare fără conservanți, la tincturi și suplimente alimentare, cristale, cosmetice bio și multe alte produse destinate unei vieți sănătoase.

Expo Bio se va desfășura la demisolul mall-ului, în zona Octogon, de vineri până duminică inclusiv.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*