Ultimele stiri

Tăriceanu: Congresul Partidului Liberal Reformator va fi organizat pe 1 și 2 august

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, anunță organizarea Congresului Partidului Liberal Reformator (PLR) în zilele de 1 și 2 august.

„Alături de ceilalți colegi cu convingeri liberale din România și care se opun acaparării PNL de către Băsescu și oamenii săi, vom organiza în data de 1-2 august Congresul Partidului Liberal Reformator, partid în care ne punem mari speranțe că va fi adevăratul reprezentant al dreptei politicii românești, bazat pe programe, convingeri politice și mai ales încredere și unitate. Noi am înțeles cu o „clipă” mai devreme decât alți colegi din vechiul PNL că avem datoria să salvăm liberalismul românesc de la dispariție”, declară Tăriceanu, potrivit unui comunicat de presă remis, duminică, AGERPRES.

Călin Popescu-Tăriceanu se referă și la decizia liberalilor de a fuziona cu PDL, afirmând că aceasta reprezintă „încununarea cu succes a eforturilor depuse de Traian Băsescu încă din 2005 de a subordona PNL”.

În opinia sa, situația în care a ajuns dreapta politică în România este o urmare a „lipsei de profesionalism, viziune și bună-credință” a liderilor dreptei, Tăriceanu adăugând faptul că istoria de 139 de ani a PNL „a fost risipită de câțiva lideri aleși în mod nefericit să conducă destinele partidului”, scrie Agerpres.

2 Commentarii pe Tăriceanu: Congresul Partidului Liberal Reformator va fi organizat pe 1 și 2 august

  1. Niste jeguri!!!

  2. BRAVO DOMNULE TARICEANU!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*